2022-02-01 07:09:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Végre a sarkadra kellene állnod: ne hagyd, hogy mindenki kihasználjon!

Napi horoszkóp február 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a mai Vízöntő újhold olyan lehetőségeket hoz az életedbe, amik nagyon is meglepnek. Remekül helytállsz, de egynémely dologban felül kell vizsgálnod a nézeteidet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Régóta fontolgatod, de a mai napon végleg be kell látnod, hogy itt az ideje a változásnak - ezt hangsúlyozza a Vízöntő újhold is. Kezdetnek megteszi az is, ha a közvetlen környezetben látsz neki a változásnak, hidd el, azt majd követi a lelki is... Bár még nincs tavasz, de te már belekezdhetsz egy igazi nagytakarításba.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Végre a sarkadra kellene állnod: ne hagyd, hogy mindenki kihasználjon! Ha nem mutatsz erőt, akkor hamar a fejedre nőhet a családod éppúgy, mint a kollégáid a munkahelyeden. Tanulj meg végre nemet mondani!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kifejezetten szereted az állóvizet, ha nem történik semmi különös, ha csendben pihenhetsz és teheted a dolgod az otthonodban. Ma erre nemigen lesz módod, de ami történik, az épp azért van, hogy kimozdítson e helyzetedből!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy nehéz időszakon lehetsz most túl az életedben. Vagy, ha még vannak is apróbb nehézségeid, a helyzeted megoldódni látszik. Persze a folyamatos alkalmazkodás továbbra is elengedhetetlen, ahogy az is, hogy közben mégiscsak hűséges marad önmagadhoz! Ez a Vízöntő újhold leckéje is.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Váratlan események borzolhatják ma az idegeidet, készítsd fel magad a hidegvérűségre! Sok múlik ma azon is, mit mutatsz magadról, mennyire állsz szilárdan a helyeden, és mennyi lelkierő birtokában vagy.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most mindent gyorsabban és eredményesebben intézhetsz. Nemcsak azért, mert a kommunikációs készséged csúcsra jár ma, hanem azért is, mert a személyiséged egyre erősebb, egyre magával ragadóbb. Jól jársz, ha használod az erőd!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Váratlan stresszhelyzetek akadályozhatnak időről-időre, noha mindent megteszel azért, hogy céljaid megvalósuljanak. Néha azonban célravezetőbb, ha egyszerűen hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok. Erőltetés nélkül. Ma megtapasztalod az univerzum erejét ebben.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ez a nap rendkívül mozgalmasan telhet a számodra, és valamilyen új kihívást is tartogathat ugyanakkor. Semmit sem kötelező persze elfogadnod. De ha úgy érzed, hogy a jelenlegi állásod bizonytalan, akkor ne mondj azonnal nemet!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehéz most reálisan értékelned a helyzetedet, s valóban, a csillagaid is azt jelzik, hogy nagyon vegyes hatások érvényesülnek egyszerre. Minden képességed és erőd megvan ahhoz, hogy minden hatást a javadra fordíts! Bízz magadban! Figyeljen oda minden lehetőségre!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remek kezdeteket jelez a Vízöntő újhold neked: méghozzá a legszemélyesebb szinteken. Most bármi sikerülhet, amibe belevágsz a magánéletben és a munkában is.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Érzékenységed ma csodát tesz: ráébredhetsz, hogy titokban mi bántja a másikat, és kedvességeddel arra készteted, nyíljon meg előtted. Gyógyít energiád megnyilvánul, empatikus tanácsaiddal sikerül megbékélést hoznod mások életébe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: